Politerno > Україна і світ > Пригожин хоче втекти з Бахмута, бо “Вагнер” розбито, – Череватий

Пригожин хоче втекти з Бахмута, бо “Вагнер” розбито, – Череватий

  • 20 Травня, 2023
  • 1128 Переглядів
  • 0

Заява ватажка ПВК “Вагнер” Євгенія Пригожина про повне захоплення Бахмута означає його намір якнайшвидше вивести своїх найманців зі зруйнованого міста, яке може бути оточене українськими захисниками. 

Про це речник східного угрупування ЗСУ Сергій Череватий повідомив в коментарі для “Вільне радіо“.

20 травня ватажок ПВК “Вагнер” Євгеній Пригожин опублікував відео біля будівлі залізничного вокзалу в центрі Бахмута, в якому стверджував, що його найманці нібито повністю захопили місто й що 25 травня вони передадуть його “оборону” солдатам Міністерства оборони Росії й підуть.

У Міноборони України захоплення Бахмута спростували: попри “критичну ситуацію” в місті українській бійці контролюють окремі об’єкти. 

Череватий також запевнив, що захисники України утримують низку будівель у Бахмуті.

“Бої продовжуються, ми утримуємо ряд будівель в Бахмуті…

Ми фактично витріпали його (Пригожина – ред.) дуже потужне угруповання. Воно близьке до знищення.

Ви ж розумієте, що він каже, що буде виводити свої війська і він взяв Бахмут. Тільки для цього це і говориться. “Пацан сказав — пацан зробив”, а далі робіть що хочете – мене головне відпустіть. Піджавши хвіст (тікає – ред.), бо втратив найкращі свої кадри. 

По суті, його угрупування “Вагнер” розбите”, – зазначив Череватий.

Нагадаємо, донька міністра закордонних справ РФ Катерина Винокурова (Лаврова) та її чоловік, які перебувають під санкціями Заходу, на тлі хвилі протестів виїхали з Грузії, де вони мали бути гостями на весіллі родича.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE