Politerno > Україна і світ > У двох областях РФ заявили про атаку безпілотників на міста та енергооб’єкти. ВІДЕО

У двох областях РФ заявили про атаку безпілотників на міста та енергооб’єкти. ВІДЕО

  • 2 Червня, 2023
  • 360 Переглядів
  • 0

Одразу кілька російських губернаторів заявили про нічну атаку безпілотників − зокрема, на об’єкти паливно-енергетичного комплексу Смоленської області РФ, влада Калузької області повідомила про нерозпізнаний об’єкт, який упав у лісі.

“Близько 3-ї години ночі в с. Пересна Починківського району та в с. Диваси Смоленського району двома безпілотниками дальнього радіусу дії було атаковано об’єкти паливно-енергетичного комплексу. Жертв і постраждалих немає. Критичних пошкоджень і пожеж теж немає. Оперативні служби області працюють на місці для усунення наслідків”, – зазначив т.в.о. губернатора Смоленської області Василь Анохін.

За даними Telegram-каналу “База”, близько 2-ї години ночі безпілотник вибухнув на території нафтопереробної станції “Транснефти” в селі Пересна. Унаслідок вибуху було пошкоджено водяну ємність пожежогасіння.

А через 30 хвилин ще один дрон атакував газорозподільну станцію в селі Диваси. Унаслідок вибуху було пошкоджено адміністративну будівлю.

Губернатор Курської області Саровойт також заявив про атаку нібито українських безпілотників.

“Сьогодні вночі поруч із Курськом системою ППО збито кілька українських безпілотників. Просимо курян зберігати спокій”, – заявив губернатор Курської області РФ Роман Старовойт.

За даними “Бази”, загалом збили 8 безпілотників. Уламки пошкодили кілька будинків, зокрема на Лінійній та Робочій вулиці.

Глава Калузької області Владислав Шапша в Telegram заявив, що непізнаний об’єкт упав у лісі в Кіровському районі о 6:45 ранку. Унаслідок вибуху нібито ніхто не постраждав і руйнувань немає.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що його країна не є союзником Росії у її війні проти України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE