Politerno > Україна і світ > РФ стягує ракетні війська на кордон з Україною: для 7 областей зростає загроза завдання ракетних ударів, – Генштаб ЗСУ

РФ стягує ракетні війська на кордон з Україною: для 7 областей зростає загроза завдання ракетних ударів, – Генштаб ЗСУ

  • 15 Червня, 2023
  • 1049 Переглядів
  • 0

У Житомирській, Київській, Полтавській, Черкаській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях зростає загроза завдання ударів ракетами типу Х-35.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України бригадний генерал Олексій Громов, інформує РБК-Україна.

“Противник збільшує кількість тактичних груп ракетних військ у прикордонних з Україною районах. За наявними даними, в Брянську область переміщений дивізіон берегового ракетного комплексу “Бал”, – розповів Громов.

За його словами, через це зростає загроза завдання ударів противником ракетами типу Х-35.

“Їх дальність стрільби дозволяє вражати об’єкти на території Житомирської, Київської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Сумської та Харківської областей”, – сказав Громов.

При цьому він зазначив, що на даний час агресор зосередився на цілях пов’язаних із логістикою, промисловими об’єктами, а також нафто- та газозабезпеченням.

Нагадаємо, у російському Ростові-на-Дону відбулося показове судилище над 22 “азовцями”, які боронили Маріуполь і “Азовсталь”, серед них – вісім жінок.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE