Politerno > Україна і світ > У Херсоні перевізники побили волонтера, який безкоштовно евакуював людей

У Херсоні перевізники побили волонтера, який безкоштовно евакуював людей

  • 17 Червня, 2023
  • 548 Переглядів
  • 0

У Херсоні побили відомого волонтера, який безкоштовно перевозив людей із небезпечних територій області.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у відеозверненні.

“Вчора побили відомого волонтера, який безкоштовно перевозив з небезпечних територій Херсонщини людей. Били підло, удвох, поки він не впав, і ще продовжували бити ногами.

Нападники вже встановлені. Вони заробляють на пасажирських перевезеннях, користуючись горем, що спіткало наших людей під час російської агресії. Поліція розбирається з нападниками, зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 статті 296 хуліганство”, – зазнаячив Прокудін.

 

Прокудін наголосив, що евакуація з Херсонщини є безкоштовною. Він закликав мешканців не платити тим, хто наживається на людській біді.

Голова ОВА також опублікував відео побиття волонтера.

Разом з тим, поліція Херсонщини повідомила, що волонтера побили у Херсоні в районі автовокзалу.

Поліцейські виявили інформацію про це під час моніторингу місцевих новин.

“Під час перевірки інформації слідчі Херсонського районного управління поліції встановили, що вчора, 16 червня, близько 16-ї години 42-річний житель обласного центру приїхав із пасажирами до міжміського автовокзалу. Там до нього підійшли 35-річний раніше судимий херсонець та ще один невідомий. Між чоловіками спалахнув конфлікт щодо пасажирських перевезень, який переріс у переслідування на автомобілях та бійку”, – йдеться в повідомленні.

 

У поліції зазначили, що за кілька годин після інциденту постраждалий самостійно звернувся до лікарні, де йому встановили діагноз: множинні забійні рани м’яких тканин голови та тіла, забій нижнього щелепного суглобу.

При цьому писати заяву за фактом його побиття чоловік відмовився. Однак поліцейські зареєстрували кримінальне провадження.

Нагадаємо, журналісти з посиланням на експертів та після власного розслідування заявили, що найімовірнішою причиною катастрофи на Каховській ГЕС став підрив підводного проходу до машинної зали.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE