Politerno > Україна і світ > На Бахмутському напрямку за добу ЗСУ просунулися до кілометра, на Таврійському – знищено майже три роти загарбників

На Бахмутському напрямку за добу ЗСУ просунулися до кілометра, на Таврійському – знищено майже три роти загарбників

  • 25 Червня, 2023
  • 458 Переглядів
  • 0

За добу на Таврійському напрямку ЗСУ знищили майже три роти окупантів, на південному та північному флангах навколо Бахмута за добу оборонці просунулися на відстань від 600 до 1000 метрів.

“Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони протягом доби виконали 1093 вогневих завдання. За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали майже три роти”, — повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” генерал Олександр Тарнавський.

Крім того, було знищено 16 одиниць військової техніки. Зокрема, танк, 2 ББМ, 2 БпЛА “Орлан-10”, БпЛА “Zala”, гаубиця 2А65 “Мста-Б”, РСЗВ БМ-27 “Ураган”. Також було знищено 5 складів боєприпасів ворога.

“На Бахмутському напрямку Сили оборони тримають ініціативу, продовжують штурмові дії, тіснять ворога. За добу було пройдено на південному, північному флангах навколо Бахмута від 600 до 1000 метрів”, – зазначив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону.

Він також повідомив, що за добу на Бахмутському напрямку знищено 186 окупантів, 224 поранено, 8 взято в полон.

Також знищено танк, бойову машину піхоти, дві самохідні артилерійські установки, дві реактивні системи залпового вогню “Град”, три протитанкових комплекси, три гармати “Мста-Б”, зенітно-ракетний комплекс “Стріла-10”, шість польових складів з боєприпасами, три дрони-камікадзе “Ланцет” і один безпілотник “Орлан-10”.

Нагадаємо, внаслідок перестрілки російських військових із найманцями ПВК “Вагнер” 24 червня було пошкоджено 19 будинків у Воронезькій області. 25 червня “вагнерівці” залишили Липецьку і Воронезьку області.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE