Politerno > Україна і світ > “Вагнерівці” вийшли з Липецької та Воронезької областей, відомо про 19 пошкоджених будинків. ВІДЕО

“Вагнерівці” вийшли з Липецької та Воронезької областей, відомо про 19 пошкоджених будинків. ВІДЕО

  • 25 Червня, 2023
  • 717 Переглядів
  • 0

Внаслідок перестрілки російських військових із найманцями ПВК “Вагнер” 24 червня було пошкоджено 19 будинків у Воронезькій області. 25 червня “вагнерівці” залишили Липецьку і Воронезьку області.

Про це повідомило російське агентство “Інтерфакс“.

“Унаслідок перестрілки, що сталася поблизу Єлизаветівки Павловського району 24 червня, коли нашим районом проходила колона ПВК “Вагнер”, пошкоджень у селі зазнали 19 домоволодінь. Загрози для цілісності будинків або надвірних споруд немає”, – зазначив голова Павловського району Воронезької області Максим Янцов.

25 червня губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив, що введені напередодні в регіоні обмеження буде знято після повного проходження територією області підрозділів групи “Вагнер”.

За його словами, рух підрозділів “вагнерівців” через територію області “проходить у штатному порядку і без ексцесів”.

Пізніше уряд Воронезької області повідомив про зняття всіх обмежень руху на трасі М-4 “Дон”, введених раніше. 24 червня рух трасою М-4 “Дон” у регіоні було закрито з 464 по 777 км.

Перед цим у неділю стало відомо, що “вагнерівці” покинули Липецьку область.

“Підрозділи ПВК “Вагнер”, що зупинилися напередодні в Липецькій області, покинули територію регіону”, – заявив уряд області.

Водночас у Московській області відновили рух усіма перекритими напередодні мостами, зокрема на трасах М-2 і М-4.

Найманці ПВК “Вагнер” вийшли з центру Ростова після заяви свого ватажка Євгена Пригожина.

Нагадаємо, колаборант Володимир Рогов, який керує окупаційною адміністрацією на захоплених територіях Запорізької області, заявив про вбивство двох українців-партизанів. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE