Politerno > Україна і світ > Злитки золота, міні-церква, медпункт, перуки та кувалда − з’явилися фото з будинку Пригожина

Злитки золота, міні-церква, медпункт, перуки та кувалда − з’явилися фото з будинку Пригожина

  • 5 Липня, 2023
  • 675 Переглядів
  • 0

Прокремлівське видання “Известия” опублікувало фото і відео нібито з особняка та офісу ватажка ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина, де проводилися обшуки − у будинку знайшли багато зброї, коробки грошей, перуки, кувалду “для переговорів” та особисту кімнату для молитов із безліччю ікон.

Про це повідомляють прокремлівське видання “Известия” та російські Telegram-канали.

“Известия” пишуть, що кадри обшуків у Пригожина з’явилися в розпорядженні видання 5 липня. 

На відео видно, як російські силовики вриваються у двір двоповерхового особняка. 

У великому дворі є власний вертолітний майданчик, а в будинку − басейн, сауна, тренажерний зал, медкабінет. 

Крім того, судячи з фото, в особняку виявили цілий арсенал зброї та набої до неї, злитки золота, кілька паспортів, перуки, пачки валюти, а також особисту кімнату для молитов із великим свічником і безліччю ікон. 

Раніше російські ЗМІ написали, що ватажок “ПВК Вагнер” Євген Пригожин 4 липня особисто прибув до Петербурга, де йому повернули вилучену під час обшуків зброю. Також повідомлялося, що Пригожину повернули 10 мільярдів рублів, які силовики знайшли під час обшуків у Санкт-Петербурзі після спроби заколоту.

Нагадаємо, За інформацією джерел Politerno, працівники НАБУ затримали народну депутатку від “Слуги народу” Людмилу Марченко на хабарі у розмірі 3 тисяч доларів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE