Politerno > Тернопільщина > Тернополян кличуть під міськраду на мітинг, Надала і депутатів просять не проігнорувати вдруге

Тернополян кличуть під міськраду на мітинг, Надала і депутатів просять не проігнорувати вдруге

  • 19 Вересня, 2023
  • 1574 Переглядів
  • 0

У понеділок, 18 вересня, відбулися збори ініціативної групи “ЗСУ в ПЕРШУ чергу”, на яких був складений і підписаний протокол першої акції “ЗСУ в ПЕРШУ чергу”, яка відбулася 14 вересня 2023 під міською радою в Тернополі.

Присутні на зборах активісти домовились про проведення наступної акції в четвер, 21 вересня 2023 року о 17:00 під міською радою по вул. Листопадова, 5 м. Тернопіль.

“Сподіваємося на присутність мера Сергія Віталійовича Надала для обговорення вимог громади та термінів їх виконання. Міський голова та депутати повідомлені офіційними листами.

Сподіваюся на підтримку своїх друзів, активістів, військовослужбовців та їх сімей, а також всіх небайдужих тернополян”, – написала на власній сторінці у Facebook одна з організаторів ініціативи “ЗСУ в ПЕРШУ чергу” Ольга Тимошенко.

Пані Ольга представила й інших активістів, які є частиною ініціативної групи.

Ось що пише про акцію “ЗСУ в ПЕРШУ чергу” один з членів команди, військовий Андрій Павленко:

“..в значної кількості українців, в голові сформувалась ілюзія, що Перемога вже- незабаром. Звідси і така поведінка “ждунів”.

Мене то мине, не мобілізують – інші повоюють, поконтрнаступають, ще інші поволонтерять. Інші подонатять, я раз в місяць. Інші хай мітингують. Все хай роблять інші.

Це дуже помітно…і огидно.

І саме ця ілюзія, якщо кількість таких хат з краю буде зростати, – буде продовжувати цю війну ще на місяць, на пів року, ще на рік..

І не факт, що ти чоловіче, хто там ще не був, туди не попадеш.

Жінки, не факт, що ваші чоловіки, брати, сини туди не попадуть!!

#ЗСУ_В_ПЕРШУ_ЧЕРГУ.

Допомагайте. Донатьте. Мітингуйте.

Вимагайте у влади не бруківку, не ремонти, не тролейбуси, і фонтани, а – дрони, анти-дрони, дрони камікадзе, теплаки, транспорт ( засоби розвідки, ураження, спостереження).

Долучайтесь до акції 21 вересня 2023 р.

Від кожного залежить, як довго та клята війна буде тривати…”.

Ольга Караванська теж закликала тернополян не бути байдужими та долучитися до мітингу 21 вересня:

“Ну що ж, шановні мешканці міста. Ви вкотре отримали шанс показати, як ви вдячні ЗСУ і наскільки хочете, щоб наша місцева влада почала працювати для наближення перемоги, а не розказувала нам про незрозумілі цифри, відправки, без належних звітів…

21.09 о 17 годині, біля мерії!”.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE