Politerno > Тернопільщина > Міста з округу нардепа Василіва замовляють ямкові ремонти пов’язаній з ним компанії

Міста з округу нардепа Василіва замовляють ямкові ремонти пов’язаній з ним компанії

  • 25 Вересня, 2023
  • 2606 Переглядів
  • 0

Очолює Шумську громаду представник партії “Слуга народу” Вадим Боярський

Дві міські ради з округу народного депутута від “Слуги народу” Ігоря Василіва уклали угоди щодо ямкових ремонтів доріг із пов’язаною з ним компанією.

Шумська міська рада у вересні уклала 5 договорів на поточний ямковий ремонт вулиць у місті Шумськ з компанією “Вест Роудз Компані” на загальну суму 378 274 грн. Своєю чергою Підволочиська міська рада у червні підписала 2 угоди з цією ж компанією і теж на ямковий ремонт на 131 101 грн. Слід зазначити, що у липні минулого року “Вест Роудз Компані” виграла тендер на “експлуатаційне утримання комунальних доріг смт Підволочиськ” на 1 299 500 грн.

Компанію “Вест Роудз Компані” пов’язують з нардепом від “Слуги народу” Ігорем Василівим, який був обраний до Верховної Ради Україна по 164-му виборчому округу, який охоплює м. Кременець, Збаразький, Лановецький, Підволочиський, Шумський райони та частину Кременецького району.

У 2019 році маловідома компанія “Вест Роудз Компані” прогриміла на всю Україну через розслідування Бігус.інфо. Компанія отримала контракт на 64 мільйони гривень на експлуатаційне утримання 54 кілометрів автошляхів Збараж – Підволочиськ, Кам’янки – Скалат, Волочиськ – Підволочиськ, одразу після того, як Ігор Василів отримав мандат народного обранця та місце у комітеті ВРУ транспорту та інфраструктури. Журналісти довели зв’язок “Вест Роудз Компані” з народним депутатом.

Щодо цього тендеру Politerno писало власний матеріал.

Цікавим тоді виявився факт недопуску Службою автомобільних доріг у Тернопільській області до тендеру ТОВ «Авакс Проф». І не дивно, адже керівника САД Миколу Довгошию пов’язують із керівництвом будівельної компанії «Техно-буд-центру», яке має тісні зв’язки з Ігорем Василівим. «Авакс Проф» тоді подала скаргу в Антимонопольний комітет, яку було задоволено, хоча це й не допомогло набагато більшій за “Вест Роудз Компані” компанії виграти тендер.  

У 2021 році ТОВ "Вест Роудз Компані" виграло черговий тендер - на експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування державного значення Р-43 /М-19/ - Ланівці на 53 787 577 грн.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE