Politerno > Україна і світ > Суддя ВАКС, який не хотів обирати запобіжний захід Коболєву, зменшив йому заставу та зняв браслет

Суддя ВАКС, який не хотів обирати запобіжний захід Коболєву, зменшив йому заставу та зняв браслет

  • 25 Вересня, 2023
  • 628 Переглядів
  • 0

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Олег Федоров вдвічі зменшив ексголові “Нафтогазу” Андрію Коболєву заставу та постановив зняти з нього браслет.

Про це повідомляє журналіст Олег Новіков, а також сам Коболєв.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Олег Федоров, який раніше залишав без задоволення клопотання детектива НАБУ про обрання запобіжного заходу ексголові “Нафтогазу”.

“Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Олег Федоров частково задовольнив клопотання адвоката колишньому голові правління Нафтогазу Андрія Коболєва. Суддя вирішив зменшити розмір застави з 229 до 107 млн грн”, – повідомляє журналіст.

До 10 жовтня Коболєв зобов’язаний: прибувати за кожною вимогою; не відлучатися за межі України без дозволу; повідомляти про зміну місця проживання; утримуватися від спілкування з низкою осіб; здати закордонні паспорти.

Це підтвердив сам Коболєв на своїй сторінці в Фейсбук. Більше того, за словами Коболєва, суддя постановив зняти з нього браслети.

“Сьогодні слідчий суддя ВАКС (перша інстанція) прийняв рішення: браслет зняти, заставу зменшити до рівня фактично внесеної”, – заявив Коболєв.

Нагадаємо, у ніч на 25 вересня російські війська вкотре обстріляли Херсон, пошкодили будівлю навчального закладу, вранці вдарили з авіації по Ольгівці та Львовому на Херсонщині та по Очакову в Миколаївській області, в Одесі пошкоджено морський вокзал і припортову інфраструктуру.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE