Politerno > Україна і світ > Стали відомі втрати росіян у результаті знищення корабля “Мінськ” і штабу ЧФ РФ

Стали відомі втрати росіян у результаті знищення корабля “Мінськ” і штабу ЧФ РФ

  • 25 Вересня, 2023
  • 377 Переглядів
  • 0

Сили спеціальних операцій ЗСУ заявляють, що в результаті ураження штабу Чорноморського флоту РФ в окупованому Севастополі загинули 34 офіцери, серед яких командувач ЧФ РФ.

Про це повідомляє пресслужба ССО.

“Оновлена інформація по втратах противника в результаті проведення спецоперації ССО зі знищення ВДК “Мінськ” та штабу ЧФ РФ.

Враховуючи факт, що БДК “Мінськ” мав на наступний день вийти на бойове чергування, особовий склад був присутній на БДК. Безповоротні втрати склали 62 окупанта.

Після ураження штабу ЧФ РФ загинуло 34 офіцера, серед них командувач ЧФ РФ. Ще 105 окупантів було поранено. Будівля штабу не підлягає відновленню.

Йдемо далі!”, – йдеться у повідомленні.

Ураження російського підводного човна “Ростов-на-Дону” та десантного корабля “Мінськ” в ніч на 13 вересня стало можливим завдяки Силам спецоперацій ЗСУ.

До влучного удару ракет 22 вересня по штабу Чорноморського флоту Росії в тимчасово окупованому місті Севастополь також призвела вдала операція Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Довідково: Чорноморський флот РФ очолює віцеадмірал Віктор Соколов. Після удару українських ракет по штабу в Севастополі курсувала непідтверджена інформація про його загибель. У повідомленні ССО прізвище не вказується.

Нагадаємо, заступник радника Білого дому з національної безпеки з питань міжнародної економіки Майк Пайл відправив на адресу Координаційної платформи донорів лист із переліком реформ, які повинна зробити Україна для продовження надання їй військової допомоги.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE