Politerno > Україна і світ > Апеляція ВАКС втретє зменшила заставу ексголові Верховного суду Князєву

Апеляція ВАКС втретє зменшила заставу ексголові Верховного суду Князєву

  • 26 Вересня, 2023
  • 328 Переглядів
  • 0

У вівторок, 26 вересня, апеляція ВАКС залишила ексголову Верховного суду Всеволода Князєва у СІЗО, але зменшила заставу ще на 10 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Центр протидії корупції.

На засіданні захист Князєва просив замінити йому тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. Князєв запевняв, що не збирається переховуватися від правосуддя і готовий відбувати покарання, якщо суд визнає його винним.

Князєв скаржився на арешт всього майна та рахунків. Зокрема повідомив, що через це він немає коштів навіть на те, щоб оплатити у СІЗО доступ до Інтернету.

“А через відсутність доступу до мережі він, нібито, не має можливості належно готуватися до суду. Саме через арешт майна він не має можливості внести заставу. За нього нібито теж ніхто не планує вносити заставу, тому Князєв назвав тримання під вартою фактично безальтернативним запобіжним заходом.

Заслухавши доводи сторін, колегія під головуванням судді Семенникова вирішила лишити Князєва під вартою, але зменшила розмір застави із 55 млн до 45 млн гривень”, – зазначили у ЦПК.

Нагадаємо, міністерство оборони країни-агресора показало командувача Чорноморського флоту Віктора Соколова на військовій нараді. Раніше про його ліквідацію повідомили ССО.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE