Politerno > Україна і світ > Сидить нерухомо, голова на подушці: Міноборони РФ показало командувача ЧФ РФ Соколова на нараді

Сидить нерухомо, голова на подушці: Міноборони РФ показало командувача ЧФ РФ Соколова на нараді

  • 26 Вересня, 2023
  • 1931 Переглядів
  • 0

Міністерство оборони країни-агресора показало командувача Чорноморського флоту Віктора Соколова на військовій нараді. Раніше про його ліквідацію повідомили ССО.

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков у коментарях росЗМІ заявив, що у нього не має інформації про ліквідацію командувача Чорноморського флоту Соколова.

За кілька хвилин після цього Міноборони РФ оприлюднило фото з військової наради, на одній з яких видно зображення Соколова на екрані. Міноборони країни-окупанта також опублікувало і відео з наради. На ньому Соколов сидить нерухомо, а за кілька секунд в нього раптом з’являються окуляри.

На відео, яке опублікувало Міноборони РФ, помітно, що його монтуванням займалися дуже не якісно.

На відео помітно, що його монтуванням займалися дуже не якісно. Зокрема, кадри нарізані грубо, повторюються однакові сцени. Це можна добре помітити на сценах із тайм-кодами 2:28 і 7:50, а на 2:34 в міністра оборони Росії різко зникають окуляри.

Крім того, на певних кадрах у відео не збігається мовлення Шойгу з його артикуляцією, це точно свідчить про те, що відео зазнало певного монтажу.

До слова, впродовж усього відео Соколов, на якому хотіли зробити акцент, не зробив жодного різкого руху та не сказав ні слова, на відміну від інших російських військовослужбовців.

Нагадаємо, ексзаступник глави Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Андрій Вишневський оскаржує у суді своє, як він вважає, незаконне звільнення з боку глави НАЗК Олександра Новікова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE