Politerno > Україна і світ > Генерал-майора Мула “покарали” – тепер він на адмінпосаді у Києві – ЗМІ

Генерал-майора Мула “покарали” – тепер він на адмінпосаді у Києві – ЗМІ

  • 28 Вересня, 2023
  • 634 Переглядів
  • 0

Генерал-майора Сергія Мула звільнили з посади начальника Південного регіонального управління Державної прикордонної служби і дали посаду в Адміністрації ДПСУ.

Про це повідомили співрозмовники УП в правоохоронних органах.

“Українська правда” отримала скрин документа, яким очільник МВС Ігор Клименко погодив відповідне переведення.

Згідно з ним, Мул займатиме посаду заступника директора Департаменту організації роботи, планування та контролю ДПСУ.

За наявною в УП інформацією, відповідний документ про переведення Мула з Південного регіонального управління в Київ є і в Адміністрації прикордонної служби.

“Українська правда” опублікувала відео спілкування генерал-майора Мула з працівниками патрульної поліції, які 14 листопада 2022 року зупинили його на дорозі.

Правоохоронці намагалися скласти протокол про адміністративне правопорушення та пропонували Мулу пройти тест на наявність алкоголю в організмі через ознаки алкогольного сп’яніння. Прикордонник звертається до поліцейського фразою “Принциповий? Ризикуйте!“.

Прізвище Мула набуло відомості в січні 2023 року, коли стався скандал з його підлеглою. Пресофіцер Південного управління прикордонної служби під час повномасштабного вторгнення поїхала в Париж зустрічати Новий рік.

Нагадаємо, ексглаві так званого уряду Нагірного Карабаху Рубену Варданяну, який 27 вересня був затриманий азербайджанськими прикордонниками, в Азербайджані пред’явили обвинувачення у фінансуванні тероризму. Суд арештував його на 4 місяці.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE