Politerno > Тернопільщина > Тернопільська ОВА заплатить Андрію Яремі 62 мільйона за ремонт вулиці у Тернополі

Тернопільська ОВА заплатить Андрію Яремі 62 мільйона за ремонт вулиці у Тернополі

  • 31 Жовтня, 2023
  • 5703 Переглядів
  • 0

На другому році повномасштабної війни Тернопільська ОВА вирішила реалізувати реконструкцію вулиці Білецької за понад 62 мільйони гривень.

Відповідна інформація знаходиться на сайті Prozorro. Наіменування закупівлі – “Реконструкція вулиці Білецька в м. Тернопіль. Коригування”. Єдиний учасник та переможець – “ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР” Андрія Яреми, якого давно і тісно пов’язують дружні та робочі стосунки з міським головою Тернополя Сергієм Надалом.

Замовником робіт виступає Департамент капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації, іншими словами, ремонт комунальної вулиці будуть проводити за державний кошт.

Слід зазначити, що тендер на “розроблення проектної документації” для реконструкції вулиці Білецької у Тернополі Департамент капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації провів ще у 2021 році.

Вартість робіт тоді оцінили у 30 мільйонів гривень. Учасників торгів було двоє, втім, це не завадило перемозі все того ж “ТЕХНО-БУД-ЦЕНТРу”.

Отже, на другий рік війни голова Тернопільської ОВА Володимир Труш вирішив, що держава не програє війну, якщо саме зараз оплатить заплановану “реконструкцію”.

Вважаємо досить показовим той факт, що тернопільський мультимільйонер Андрій Ярема, багаторічний дорожньо-будівельний партнер Сергія Надала, з яким Тернопільська міська рада на початку року підписала 2 контракти на ремонти та утримання доріг у 2023-2024 роках на майже мільярд гривень, тепер є фаворитом ще й голови Тернопільської обласної військової адміністрації Володимира Труша, якого теж пов’язують тісні стосунки з мером Тернополя.

До слова, нещодавно Володимир Труш вручив президентські відзнаки власникам “ТЕХНО-БУД-ЦЕНТРу” Андрію Яремі та “КРЕАТОР-БУДу” Ігорю Гуді, яких тепер сміливо можна вважати партнерами.

Коло замкнулося.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE