Politerno > Україна і світ > Близький до Арахамії нардеп-мажоритарник складає мандат

Близький до Арахамії нардеп-мажоритарник складає мандат

  • 1 Грудня, 2023
  • 352 Переглядів
  • 0

Співголова депутатської групи “Відновлення України” у парламенті Максим Єфімов вирішив скласти свої повноваження народного депутата.

Про це Єфімов повідомив у Facebook.

Свої дії нардеп пояснює бажанням сконцентруватися на вирішенні потреб регіону, від якого він обрався до Верховної Ради в 2019 році.

“З першого дня великої війни команда Краматорської міської ради у режимі 24/7 організовує життєдіяльність громади. У співпраці з обласною владою й тисячами містян ми збудували ключовий прифронтовий вузол країни. Він став прихистком для десятків тисяч цивільних переселенців. Хабом, що забезпечує потреби наших військових.

Наразі команда максимально залучена у процесах збереження промислового та економічного потенціалу міста. Зокрема, шляхом релокації потужностей, із облаштуванням на нових місцях наших спеціалістів – найціннішого активу української Перемоги.

Ці зусилля не лишають часу на щось інше. Зокрема і на депутатську діяльність. В умовах війни вона вимагає забагато зусиль. Їх, скажу відверто, бракує, і вони не завжди є результативними. Я ніколи не займався імітаціями. Не сприймаю умовностей і завжди налаштований на результат.

Саме тому оголошую про складання повноважень депутата Верховної Ради України”.

Єфімов, хоч входить в окрему депутатську групу, але вважається близьким до очільника фракції “Слуга народу” Давида Арахамії.

Крім того депутат є формальним власником КВЦ “Парковий”, більш відомого як “вертодром Януковича”. Саме у цій будівлі останні роки базується центральний офіс президентської партії “Слуга народу”.

Довідково: У 2019 році Єфімов був обраний до Верховної Ради 9 скликання як безпартійний самовисуванець за 48 округом (м.Краматорськ Донецької області). З 6 грудня 2019 року - член депутатської групи "Довіра", до того - позафракційний.

22 травня 2022 у Верховній Раді було створено нову депутатську групу "Відновлення України" із залишків нардепів переважно від ексфракції ОПЗЖ та вихідці із групи "Довіра".

Як зазначав рух "Чесно", до групи увійшли 17 нардепів на чолі з двома співголовами – харківським депутатом-мільярдером та експредставником ОПЗЖ Ігорем Абрамовичем, основними напрямками бізнесу якого є газовидобувна галузь, також донецьким мажоритарником Максимом Єфімовим.

Нагадаємо, The Economist наголошує, що ослаблення підтримки України, яке спостерігається в США і Європі, нерозумне і потрібно посилити допомогу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE