Politerno > Україна і світ > Ціллю російської атаки були інфраструктурні й військові об’єкти, кількість жертв зросла

Ціллю російської атаки були інфраструктурні й військові об’єкти, кількість жертв зросла

  • 29 Грудня, 2023
  • 375 Переглядів
  • 0

У ніч на 29 грудня армія Росії під час масованого ракетного удару намагалася знищити об’єкти критичної інфраструктури, промислові й військові об’єкти.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні за 29 грудня.

"Сьогодні вночі ворог завдав масованого ракетного удару по Україні, атакувавши об’єкти критичної інфраструктури, промислові, військові та цивільні об’єкти. 

Противник застосував проти України близько 160 засобів повітряного нападу: ракети різних типів та ударні БпЛА.

Силами та засобами протиповітряної оборони України 88 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55 та 27 ударних БпЛА "Shahed-136/131" було знищено", - зазначили у Генштабі.

Своєю чергою міністр внутрішніх справ Ігор Клименко проінформував, що станом на 19:30 відомо про 30 загиблих та більш як 160 поранених внаслідок російського масованого удару 29 грудня.

"53 людини сьогодні врятували наші титани з ДСНС. 8 із врятованих дістали з-під завалів".

"Станом на зараз відомо про 30 загиблих та більш як 160 поранених внаслідок ранкового масованого удару Росії по території України", - зазначив Клименко у Facebook.

Нагадаємо, під час масованого удару по Україні 29 грудня росіяни застосували 158 засобів повітряного нападу − ракет різних типів та ударних БпЛА; 27 “Шахедів” і 87 крилатих ракет вдалося знищити.

Начальник Генерального штабу Війська Польського генерал Вєслав Кукула заявив, що повітряний простір Польщі 29 грудня близько 07:00 ранку за місцевим часом порушила російська ракета.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE