Politerno > Україна і світ > Після обстрілів Бєлгорода російські силовики блокують спроби цивільних покинути місто

Після обстрілів Бєлгорода російські силовики блокують спроби цивільних покинути місто

  • 14 Березня, 2024
  • 316 Переглядів
  • 0

Російська влада блокує евакуацію цивільних у Бєлгородській області, де продовжується рейд російських добровольців. Серед місцевих мешканців зростає паніка.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела в українській розвідці.

Як зазначають джерела, влада блокує евакуацію населення у Бєлгородській області. Силовики оточили залізничний вокзал, зростає паніка серед жителів.

РБК-Україна отримало перехоплення розмови місцевих жителів з напрямку населеного пункту Шебекіно Бєлгородської області.

“Карачанського обстріляли і таксистів обстріляли, не знаю, як наші їхатимуть. Так, залізничний вокзал уже оточили, все, вже нікого не пускають ні туди, ні назад, я не знаю, пи***ць якийсь. Нехай вони біля Прохорівки сходять”, – сказала місцева мешканка.

Напередодні вибухів Російський добровольчий корпус та легіон “Свобода Росії” попередили місцевих жителів про небезпеку та закликали евакуюватися. 

Згодом у мережі з’явилося відео, на якому видно, що у Бєлгороді горить автомобіль. Очевидець за кадром каже, що автівку було знищено під час обстрілу “Градами”. 

За даними “Бази”, поруч з машиною взірвався снаряд. Вона загорілася та злетіла на узбіччя. Постраждало мінімум три людини.

Натомість РДК уточнив, що в обстріляній машині загинув військовий – Голишкін Дмитро Олексійович, 06.12.1997 р. Він проходив службу у військовій частині №31135.

“Ми закликаємо всіх цивільних евакуюватися з міста чи проходити до бомбосховища. Збережіть життя собі та своїм близьким”, – зазначили в РДК.

Читайте також: Окупанти поклали вже полк, але продовжують тиснути, – Третя штурмова про Авдіївський напрямок

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE