Politerno > Україна і світ > Очільник Рівненського ТЦК після інтимного скандалу перевівся у бойову частину

Очільник Рівненського ТЦК після інтимного скандалу перевівся у бойову частину

  • 1 Квітня, 2024
  • 1764 Переглядів
  • 0

Після появи в мережі компрометуючого відео, на якому начальник одного з військкоматів Рівненщини у робочому кабінеті цілується з різними жінками, останній написав рапорт на переведення в бойову частину.

“Щодо резонансного відео за участі начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області:

Командування не має претензій щодо виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обовʼязків.

Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці.

Беручи до уваги суспільний резонанс від публікації матеріалів, зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин.

Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом.

Обставини встановлення записуючих пристроїв в службовому приміщенні зʼясовуються в межах діяльності відповідних органів”, – повідомили в оперативному командуванні “Захід”.

Попередньо підозрюваний у державній зраді блогер Анатолій Шарій оприлюднив відео, заявивши, що на записі – головний військком Рівного полковник Олександр Ярмошевич. На відеозаписі чоловік в різний час цілується з різними жінками у робочому кабінеті.

Після оприлюднення відеозапису у військовому комісаріаті Рівного почали службову перевірку.

Відкритим залишається питання, хто, яким чином і з якою метою встановив засіб прихованого стеження в кабінеті військкома.

У коментарі виданню “Рівне вечірнє” сам Ярмошевич пов’язав дискредитаційну кампанію з тим, що, за його словами “діяв по совісті та не брав хабарів.

Ця подія викликала неабиякий резонанс та дискусії, зокрема в соцмережах, зазначає Українська правда.

Читайте також: В Україні завели мову про заборону соціальної мережі TikTok

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE