Politerno > Україна і світ > Окупанти вбили щонайменше 3 і поранили 4 людей на Донеччині: зруйновано цілий під’їзд

Окупанти вбили щонайменше 3 і поранили 4 людей на Донеччині: зруйновано цілий під’їзд

  • 13 Квітня, 2024
  • 177 Переглядів
  • 0

Від авіаударів росіян по Покровському та Волноваському районам Донеччини у суботу загинуло троє людей, ще четверо зазнали поранень.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

“13 квітня 2024 року окупаційна армія РФ нанесла авіаудари по с. Нетайлове та с. Новоселидівці Покровського району. Снаряди поцілили по житловій забудові. В результаті обстрілу в одному з приватних будинків отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям, 60-річні чоловік із дружиною. Крім того, від тяжких поранень загинула жінка 66 років.

Під обстрілом опинилось і смт Очеретине, де зруйновано цілий під’їзд багатоквартирного будинку. Рятувальникам вдалось деблокувати 43-річну мешканку – лікарі діагностували у неї забій передпліччя. Також на подвір’ї приватного будинку зазнала травм 90-річна жителька – її доставлено до медичного закладу. Остаточна кількість постраждалих встановлюється.

Ворог здійснив, ймовірно, артилерійські атаки й на м. Красногорівку та с. Богоявленка Волноваського району. Внаслідок влучання засобів ураження по населених пунктах дістали мінно-вибухову, черепно-мозкову травми та осколкові поранення 73-річна пенсіонерка, яка знаходилась в автомобілі, та 57-річний чоловік, котрий рухався вулицею на мотоциклі”, – зазначили в прокуратурі.

В населених пунктах пошкоджені житлові будинки й господарські споруди.

Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін уточнив, що на Очеретине росіяни скинули КАБ-500 – поцілили у 5-поверхівку. Достеменно відомо про 1 поранену.

“Ймовірно, під завалами перебувають люди, однак пошукова операція наразі неможлива через безпекову ситуацію”, – зазначив він.

Нагадаємо, народний депутат від “Батьківщини” Олексій Кучеренко ініціював створення парламентської ТСК щодо можливих порушень під час будівництва захисних споруд для обʼєктів енергетики.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE