Politerno > Україна і світ > Спецслужби підтвердили частину компромату на Трампа

Спецслужби підтвердили частину компромату на Трампа

  • 11 Лютого, 2017
  • 1582 Переглядів
  • 0

Американські спецслужби заявили, що вони підтвердили частину повідомлень з російського компромату на президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє “Укрінформ” з посиланням на СNN.

За версією американських правоохоронців, деякі повідомлення з 35-сторінкового досьє колишнього співробітника британської розвідки дійсно є достовірними. Наразі невідомо, про яку саме інформацію йде мова, однак у спецслужбах розповіли, що це не стосується “непристойного змісту”.

CNN робить висновок, що йдеться про розмови з іноземними громадянами. Досьє розкриває подробиці про розмови Трампа “з дюжиною високопоставлених російських чиновників й іншими росіянами”.

За словами джерел, ці підтвердження дали розвідці США і правоохоронним органам “велику впевненість” у достовірності деяких аспектів досьє.

Відзначається, що фахівці продовжують досліджувати досьє. Джерела телеканалу повідомляє  повідомляють, що деякі з осіб, які брали участь у перехоплених розмовах, збирали інформацію, що завдає шкоди Гілларі Клінтон.

В той же час підкреслюється, що у них поки немає доказів того, чи дійсно російський уряд має будь-який компромат на Трампа.

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер, на прохання телеканалу прокоментувати дану інформацію, обурився: “Нам, як і раніше, огидні брехливі новини від CNN”.

Повідомляється, що спікери ФБР, Міністерства юстиції, ЦРУ і Управління директора національної розвідки відмовилися від коментарів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE