Politerno > Тернопільщина > Ремонт дороги Тернопіль-Львів: де гроші і де дорга?

Ремонт дороги Тернопіль-Львів: де гроші і де дорга?

  • 15 Лютого, 2017
  • 1550 Переглядів
  • 0

Подорож дорогою Львів – Тернопіль для водіїв – справжній стрес. 120 кілометрів дороги Львів-Тернопіль скоріше, ніж за чотири години не проїдеш. Це підтвердить кожен, хто їхав нею хоча б один раз.

Щороку на ремонт дороги виділяють мільйони гривень. Проте вона вперто не стає кращою від цих вливань.

Хто винен і куди ідуть гроші? – задається питанням “Бізнес Компаньйон”.

Повідомляється, що минулого року на ремонт цієї дороги національного значення, тернопільська служба автодоріг передбачила майже 47 мільйонів гривень. За них мали відремонтувати десять кілометрів. Проте, на практиці, як і завжди, дороги оновили менше, а грошей витратили більше.

– Це ділянка від кордону області на 10 кілометрів. На жаль, погодні умови не дали нам можливості закінчити цих 10 кілометрів. Ми зробили 8 км в минулому році. Можна сказати, капітально. І витратили 56 мільйонів, – розповів “24 каналу” начальник обласної Служби автомобільних доріг області Богдан Юлик.

Важко повірити, що стільки грошей витратили на ремонт.

Та все ж, у Тернопільській службі автодоріг, звинувачуючи у всьому погоду та перевантажені фури, виправдовуються – поки ремонтували одну ділянку, інша почала руйнуватись.

З потеплінням знову обіцяють відремонтувати аварійну ділянку в районі села Озерна. Коли саме і за які гроші, чиновники ще не знають.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE