Politerno > Тернопільщина > Субсидії отримують в 1,16 разів більше домогосподарств ніж у відповідному періоді минулого року

Субсидії отримують в 1,16 разів більше домогосподарств ніж у відповідному періоді минулого року

  • 15 Лютого, 2017
  • 1410 Переглядів
  • 0

На Тернопільщині отримують субсидії більше 216 тисяч домогосподарств.

Станом на 10 лютого субсидії на житлово-комунальні послуги отримує 216 441 домогосподарства області. Це у 1,16 разів більше ніж у відповідному періоді минулого року (186979).

Про це повідомив директор департаменту соціального захисту облдержадміністрації Вадим Боярський під час відеонаради з головами райдержадміністрацій.

«Найбільше одержувачів субсидій зафіксовано у місті Тернополі, а також у Тернопільському, Теребовлянському, Збаразькому та Підволочиському районах. Середньомісячний дохід на особу в домогосподарствах, яким призначено субсидію у грудні 2016 року в області становив 1462,92 гривень, середній розмір призначених субсидій – 2111,53 гривень», – констатував Вадим Боярський.

У зв’язку із закінченням опалювального (неопалювального) періоду, зміни цін і тарифів на житлово-комунальні послуги, встановлення Кабінетом Міністрів України нового розміру частки витрат громадян на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива; перерахунок раніше призначених субсидій здійснюється без звернень громадян.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE