Politerno > Тернопільщина > Тернопільські депутати проголосували за перерахунок тарифу на тепло

Тернопільські депутати проголосували за перерахунок тарифу на тепло

  • 24 Лютого, 2017
  • 1721 Переглядів
  • 0

Депутат Тернопільської міської ради Петро Ландяк виступив з ініціативою перерахувати вартість послуг централізованого опалення у Тернополі. Відповідний проект рішення сьогодні на сесії підтримали 40 голосами.

– У Тернополі, як і в багатьох інших містах, затверджений єдиний тариф під нормативи температури -0,5 градусів за Цельсієм, – зазначив Петро Ландяк, звертаючись до депутатів Тернопільської міської ради на нинішній сесії. – Ця постанова була введена в дію 19 грудня. Щоб частково виправити ситуацію, Міністерство регіонального розвитку спрямувало листи в обласну адміністрацію, щоб перерахунки зробили в обов’язковому порядку з 1 грудня. Перерахунки мали провести комунальні підприємства. В Івано-Франківську зроблені перерахунки з 15 жовтня, в Хмельницькому – з 1 листопада. Враховуючи складність нашого підприємства, для забезпечення правомірності цього рішення я разом з міським головою ініціюю даний проект рішення. Знаю, є повна підтримка всіх голів фракцій.

– Ми вийшли на ті терміни, які є оптимальними, не добавляючи лишніх коштів з бюджету, як це робили в інших містах. – в свою чергу заявив міський голова Сергій Надал. – Суму, яку ми встановлюємо, КП «Тернопіль-міськтеплокомуненерго» витримає, і людям допоможемо.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE