Politerno > Тернопільщина > Комунальні підприємства ігнорують депутатів та громадскість – Сороколіт

Комунальні підприємства ігнорують депутатів та громадскість – Сороколіт

  • 17 Березня, 2017
  • 2400 Переглядів
  • 0

Відбулось чергове засідання комісії з питань ЖКГ по питанню котелень на альтернативних видах палива.

Окрім членів комісії Галини Гевко (заступник голови), Сергія Лупака (секретар), Петра Ландяка, у роботі комісії також взяли участь депутати Іван Зінь, Михайло Сиротюк, Андрій Шкула, Юрій Штопко, повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат Міської ради Іван Сороколіт.

Депутат проінформував, що на засіданні комісії обговорювались окремі відповіді на спрямовані запити. Поки що, більшості відповідей, не отримано.

“А на один з запитів відділ державного архітектурно-будівельного контролю міської ради відмовився надавати копії запитуваних документів. Це, м’яко кажучи, дивно. Спрямуємо повторний запит, у котрому наголосимо, що підрозділ міської ради зобов’язаний забезпечувати депутатам доступ до усіх документів.”, – зазначив народний обранець.

Депутати та мешканці житлових будинків повідомили, що інвестор та КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” (“ТМТКЕ”) не дотримало обіцянки припинити будь-які будівельно-монтажні роботи на котельнях. Комісією з цього приводу буде спрямований відповідний лист з проханням надати пояснення таких дій. З огляду на те, що цього разу на засіданні комісії не було представників керівництва КП “ТМТКЕ” та ТОВ “Тернопільпло”, обговорення відбулось більше у форматі обміну думок між депутатами та представниками громадськості.

“За пропозиціями депутатів та представників мешканців будинків сформували кілька нових запитів. Не дивлячись, що опалювальний сезон завершується і гострота проблеми спаде (фактично потреби в роботі котелень не буде), намагатимемось у термін до двох тижнів завершити збір усієї необхідної інформації і прийняти комісійні рішення щодо висновків і рекомендацій”, – повідомив Сороколіт.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE