Politerno > Тернопільщина > Пропозицію розмістити магазин на газоні по проспекту С. Бандери подав депутат Місько з “ЄС”. Відео-фотофакти

Пропозицію розмістити магазин на газоні по проспекту С. Бандери подав депутат Місько з “ЄС”. Відео-фотофакти

  • 13 Серпня, 2021
  • 8349 Переглядів
  • 0

У Тернополі набирає обертів скандал щодо розміщення на газоні по проспекту Степана Бандери нібито «тимчасової споруди» прямо на місці зрізаних минулого року багатолітніх дерев.

Люди обурюються через те, що, по-перше, магазин встановлюється як постійна споруда, а не тимчасова, згідно документів. По-друге, розміщують його на газоні, де була пішохідна доріжка. Тепер людям прийдеться йти до зупинки в обхід приміщення по проїжджій частині, що небезпечно і незручно.

Як з’ясувалося, 28 липня 2017 року з пропозицією доповнити рішення сесії від 26.04.2013 року зайвими трьома вулицями щодо укладання договорів сервітуту виступив голова фракції «Європейська солідарність» у ТМР попереднього скликання Володимир Місько, відомий в Тернополі своїми ганебними «гаражними схемами» за участі працівників педуніверситету, в якому він працює деканом.

Саме Місько запропонував доповнити рішення Тернопільської міської ради (слухати з 2 хвилини):

Фрагмент протоколу засідання:

Результати голосування:

Нагадаємо, попри обіцянки голів обласної і міської рад відновити Тернопільський аеропорт, по факту сьогодні відбувається спроба приватизації летовища.

В Озерній депутат від “УГП”, голова земельної комісії Петро Метельський скористався владою, щоб перехопити у сім’ї оренду ділянки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE