Politerno > Україна і світ > На думку Турчинова головні вимоги Революції гідності в Україні виконані

На думку Турчинова головні вимоги Революції гідності в Україні виконані

  • 25 Лютого, 2017
  • 1522 Переглядів
  • 0

На думку Олександра Турчинова, секретаря Ради національної безпеки і оборони, головні вимоги учасників Революції гідності в Україні на сьогоднішній день виконані.

Про це він заявив в інтерв’ю Цензор.НЕТ.

За його словами, одним з головних завдань, яку ставила перед собою Революція гідності, було не допустити затягування України в Російську імперію. За словами Турчинова Україна здобули перемогу над Росією.

“Це було питання існування України як демократичної, незалежної держави. Так, через кров, та, через жорстокі випробування, через військові дії, але ми відстояли свою незалежність. Ми вирвали країну з липких щупалець імперського спрута, і немає шляху назад: мости спалені. Тому ми виконали головну вимогу Майдану”, – сказав політик.

На його переконання, основні вимоги учасників Революції гідності виконані нинішньою владою:

“Основні вимоги: відставка силовиків, що переступили закон, відставка президента Януковича і уряду Азарова, відновлення незаконно скасованої демократичної Конституції 2004 року, проведення дострокових президентських і парламентських виборів, підписання Договору про асоціацію з ЄС. Всі ці вимоги були виконані”, – зазначив Турчинов.

Раніше повідомлялось, що Україна в 6 разів збільшила постачання озброєння в Росію з часів Януковича, не дивлячись на кровопролитну війну з нею.

Україна не перестала купувати російський газ, м’ясо, алкоголь, а навпаки збільшила поставки.

За 3 роки Україна стала найбільш корумпованою країною Європи. Міжнародні інститути відзначають утиски свободи слова в країні, тортури, незаконне позбавлення волі, обмеження ЗМІ і збільшення злочинності в 15 разів.

Кожен другий українець заявляє, що живе за межею бідності, а населення України скоротилося на 15 мільйонів чоловік. Зокрема, 76% українців заявляють, що Порошенко більший ворог для України ніж Путін.

Реформа МВС провалена, реформа медицини провалена, немає жодної реформи яка б дійсно говорила про прорив. Мільярди доларів, виділені на реформи розкрадені, в зв’язку з чим МВФ припинив кредитувати Україну.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE