Politerno > Україна і світ > В. о. голови ДФС Продан був фігурантом трьох кримінальних справ про кришування “горіхової мафії” – “Схеми”

В. о. голови ДФС Продан був фігурантом трьох кримінальних справ про кришування “горіхової мафії” – “Схеми”

  • 5 Березня, 2017
  • 1752 Переглядів
  • 0

Призначений 3 березня тимчасовим виконувачем обов’язків голови Державної фіскальної служби України Мирослав Продан фігурував у кримінальній справі про “горіхову мафію”.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляють журналісти програми “Схеми”.

“Продана до Києва перевели півроку тому з Вінниці, де він очолював усю фіскальну службу Вінницької області. Тоді ми з’ясували, що він проходить у кримінальній справі про кришування так званої «горіхової мафії» — за статтями “зловживання службовим становищем”, “можливе одержання неправомірної вигоди”, “привласнення чужого майна в особливо великих розмірах” (таку офіційну відповідь з прокуратури ми отримали 12 липня)”, – повідомляється в публікації.

“А вже 13 липня через кілька годин після інтерв’ю із самим Проданом він надіслав нам витяги з реєстру досудових розслідувань про те, що справи щодо нього вже закриті. Тобто через 13 днів після призначення Продана заступником Насірова щодо нього закрили три кримінальні провадження!”, – відзначають журналісти.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE