Politerno > Україна і світ > «Опозиційний блок» висунув жорсткий ультиматум

«Опозиційний блок» висунув жорсткий ультиматум

  • 16 Березня, 2017
  • 1548 Переглядів
  • 0

Натхненна вчорашнім «штурмом» парламентської трибуни поліцейськими, фракція «Опозиційний блок» вирішила скористатися дестабілізацією ситуації в своїх корисливих цілях.

Оппоблок не голосуватиме у Верховній Раді доти, поки не розглянуть законопроекти про переселенців.

Про це заявив співголова фракції «Опозиційний блок» Юрій Бойко з трибуни парламенту в четвер вранці, передає інтернет-видання «Інформат».

Фракція «Опозиційний блок» і група «Відродження» вимагали перерву і взяли  слово.

Бойко звинуватив главу парламенту Андрія Парубія у зниженні довіри громадян до парламенту.

«Вчора був дуже важливий порядок денний, пропонувалися до розгляду 5 законопроектів, яких чекають 1 мільйон 700 тисяч переселенців … Вчора це не було розглянуто – і ми очікували, що сьогодні ці закони будуть розглянуті. На жаль, ми знову бачимо політичні ігрища і політичні закони, які не мають нічого спільного з тим, що дійсно потрібно людям», – заявив він.

«Наша фракція прийняла рішення: поки не будуть розглянуті закони авторства не тільки нашої фракцій, а й інших, які стосуються переселенців, які стосуються реальної підтримки населення – ми не будемо голосувати і брати участь в голосуваннях за політичні речі, які, можливо, цікаві політичним силам – але не мають нічого спільного з реальними потребами громадян України», – додав Бойко.

Після цього Парубій заявив: «Трохи дивно про недовіру чути від оточення Януковича, яке знищувало і вбивало людей на Майдані. І тому я дуже прошу, щоб ви в своїх політичних оцінках стримувалися. І не вам давати оцінку роботі Верховної Ради!».

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE