Politerno > Україна і світ > Гайдай: блокада, оголошена президентом – це не тільки імітація – це блокада прифронтової зони від активістів

Гайдай: блокада, оголошена президентом – це не тільки імітація – це блокада прифронтової зони від активістів

  • 17 Березня, 2017
  • 3929 Переглядів
  • 0

Президент, нарешті оголосив про повну транспортній блокаді окупованих територій. Жодного реального блокади Порошенко не забезпечить – як завжди це імітація. Але все-таки оголосив. Добре? Ну як би так. Класичний приклад, коли тиск громадян на владу призводить до результату, пише на своїй сторінці у Facebook політолог Сергій Гайдай.

Але у мене питання до самих громадянам, а навіщо нам влада на яку потрібно тиснути? Влада – це ж найнята на роботу управлінська і сервісна кампанія, що обслуговує всіх громадян нашої держави. Контракт, який ми підписували з президентом в травні 2014 го, припускав його непримиренну боротьбу за територіальну цілісність держави, успішне звільнення української землі від терористів і окупантів і ще багато чого. А тепер цю роботу за найманих працівників повинні вести їх роботодавці?

Уявіть собі: ви найняли на роботу до себе в будинок кербуда. Але в будинку, як не було так і немає порядку. Управдом краде і не виконує свої обов’язки належним чином. Регулярно вам хамить – на зауваження пропонує вам побудувати собачу будку. Що б він хоч щось почав робити, доводиться кожен раз давати йому чарівного пенделя громадського обурення. Так було і з Липецькою фабрикою і з нагородженням Небесної сотні – все тільки після гучного обурення громадянського суспільства. Може краще його вигнати до бісової матері у відставку і взяти нового – того, хто буде працювати належним чином?

Постскриптум. Думаю, що блокада оголошена президентом – це не тільки імітація – це блокада прифронтової зони від активістів і тих, хто здійснював блокаду зараз. Як тільки вони закриють цю територію від контролю обурених громадян – контрабанда і торгівля з окупантами буде йти в таємному режимі під кришуванням силовиків

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE