Politerno > Україна і світ > Ляшко розкритикував Порошенка за надання Саакашвілі українського громадянства

Ляшко розкритикував Порошенка за надання Саакашвілі українського громадянства

  • 20 Березня, 2017
  • 1698 Переглядів
  • 0

Ляшко розкритикував Порошенка за надання Михайлу Саакашвілі українського громадянства і вимагає, щоб політика його позбавили.

Про це Саакашвілі написав на свої сторінці у Facebook.

“Запланувавши чергове підвищення тарифів на електроенергію, вбивця і злодій Ахметов, який починав з кривавих розборок в 90-их, відповідальний за кожну нову смерть на Донбасі і кожен день обкрадає українців через платіжки на електрику, замовив на своєму каналі, який він цинічно називає “Україною”, новий фільм в кращих традиціях російського ТБ”, – пише політик.

Як інформує екс-губернатор Одещини, у фільмі його звинувачують  в убивствах.

“Так от, для особливо наївних, які ще не навчилися розпізнавати олігархічну брехню скажу, що колега Ахметова в Грузії, олігарх Іванішвілі найняв 10 кращих іноземних слідчих, щоб накопати на мене хоч щось і не знайшов нічого крім чотирьох костюмів і одного пальто, куплених за держ рахунок для офіційних зустрічей. Він також розповів про «катування» в грузинських в’язницях, які вже давно були викриті як постановка і фальшивка ФСБ.”, – зазначає Саакашвілі.

“Ще одна креатура Ахметова – Ляшко з ранку знову взявся за мене та інших реформаторів. Ляшко “критикує” Порошенко за надання мені громадянства і вимагає, щоб мене його позбавили. Якраз це і є заповітна мрія гаранта, який продовжує максимально блокувати мене на всіх каналах. Так ось, я хочу сказати, я люблю Україну більше ніж кожен з цих трьох її громадян.”, – гнівається екс-президент Грузиї.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE