Politerno > Тернопільщина > Управління та відділи ОДА звітували про використання публічних коштів

Управління та відділи ОДА звітували про використання публічних коштів

  • 20 Березня, 2017
  • 1464 Переглядів
  • 0

На засіданні постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту перед депутатами та громадськістю звітували головні розпорядники та одержувачі коштів обласного бюджету за підсумками IV-го кварталу 2016 року – управління освіти і науки, управління фізичної культури та спорту та відділ сім’ї та молоді ОДА.

Депутати також заслухали питання про стан фінансування закладів професійно-технічної освіти, підвищення заробітної плати педагогічних працівників дошкільних, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів, розглянули ряд листів та звернень від навчальних закладів, комунальних установ, громадських організацій та прийняли відповідні рішення.

Шість запланованих до розгляду питань перенесено на наступне засідання комісії. А саме – про стан виконання обласної програми «Молодь Тернопільщини» на 2016-2020 роки, про виконання обласної програми розвитку і функціонування української мови на 2013-2017 роки, про стан виконання обласної цільової соціальної програми підтримки сім’ї до 2016 року, про хід виконання обласної програми фінансової підтримки підготовки фахівців для професійного кадрового забезпечення Збройних Сил України та інших силових структур на базі державного навчального закладу «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» на 2016-2020 роки, про проект обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки. А також про розгляд листа Новосільського обласного спеціального навчально-виховного комплексу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE