Politerno > Україна і світ > На політичному Олімпі може з’явитися новий потужний гравець

На політичному Олімпі може з’явитися новий потужний гравець

  • 21 Березня, 2017
  • 1496 Переглядів
  • 0

В Російській Федерації відбулася знакова зустріч екс-міністра палива та енергетики Едуарда Ставицького з Сергієм Арбузовим, Віктором Януковичем і Віталієм Захарченком.

Колишні керманичі України «перетерли» стратегію створення нової партії для своєї політичної реїнкарнації.

Характерно, що зустріч ключових фігур Партії Регіонів пройшла напередодні майбутніх виборів до Верховної Ради. Інформація надана джерелом, близьким до Е.Ставицького.

За цією версією вищезгадана четвірка задіяла російських політтехнологів, не називаючи прізвищ джерело, проте стверджує, що експерти мають кремлівську прописку.

Сам геополітичний план розроблявся в Москві, у можливості його реалізації українські учасники політичного проекту мали значні сумніви, додає джерело.

«Суть проекту полягає в створенні опозиційної партії. Ідеологією,  безпекою, затвердженням та підбором персоналій-рупорів займеться російська сторона. Оскільки народ України втомився від війни та тотального падіння рівня життя, лейб-мотивом нової партії буде перемир’я з Росією.

На саму ідею створення альтернативної політсили колишніх можновладців надихнули результати соціологічного дослідження, яке особисто замовив Е. Ставицький. Результати дослідження доводять, що у суспільстві є нагальна потреба в політичний силі такого формату. Причому з великими шансами на успішну реалізацію політичного воскресіння», – стверджує джерело.

Розкриваючи наміри ініціаторів, інформатор натякнув про намір Ставицького відправитися в пошуки політичної підтримки на заході. Там Едуард Ставицький проведе кілька зустрічей з європейськими політиками, щоб заручитися їх підтримкою на майбутніх виборах.

Як відомо, нещодавно українські видання писали про те, що між командою Віктора Януковича та Едуардом Ставицьким на тлі бізнес проектів нібито виникла суперечка і непорозуміння. Сам Е.Ставицький не підтвердив цю інформацію.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE