Politerno > Україна і світ > Сергій Лещенко провів прес-конференцію щодо схем Януковича-Манафорта

Сергій Лещенко провів прес-конференцію щодо схем Януковича-Манафорта

  • 21 Березня, 2017
  • 1519 Переглядів
  • 0

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко оприлюднив документи, котрі засвідчують, що “Партія регіонів” оплачувала послуги політтехнолога Пола Манафорта з використанням офшорних юрисдикцій і банків сумнівної репутації.

Депутат опублікував документи сьогодні під час брифінгу.

Лещенко заявляє, що мова йде про відмивання коштів партією біглого Януковича і шахрайських схем, в яких був задіяний Пол Манафорт.

У НАБУ, в свою чергу, повідмили, що не отримувало документів про політтехнолога Пола Манафорта, опублікованих після брифінгу Сергія Лещенка у вівторок.

“Документів, опублікованих сьогодні після брифінгу Сергія Лещенка, НАБУ не отримувало. Ми закликаємо народного депутата передати їх до Бюро, після чого дані документи буде вивчено”, – зазначили у НАБУ

“Ми не виключаємо ймовірність того, що у разі виявлення інформації, яка стосується так званої “чорної бухгалтерії” Партії регіонів, її буде враховано детективами НАБУ під час здійснення розслідування. Говорити про конкретні дії не вивчивши документи наразі не виявляється можливим”, – додали у відомстві.

Водночас у Бюро підкреслили, що сам Пол Манафорт не є суб’єктом, підслідним НАБУ, адже не обіймав посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування та не є громадянином України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE