Politerno > Україна і світ > Майном коханки Януковича розпоряджаються три уродженки Донеччини

Майном коханки Януковича розпоряджаються три уродженки Донеччини

  • 22 Березня, 2017
  • 1727 Переглядів
  • 0

Напряму ніхто не зізнається у зв’язках із утікачами до Ростова.

Бізнес співмешканки Януковича Любові Полежай перейшов у руки трьох донеччанок, які керують спа-салоном, санаторієм і “будинком Януковича”, де раніше був благодійний фонд.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Із молодшою за себе на 24 роки жінкою Янукович зустрівся у “Межигір’ї”, де її сестра працювала кухаркою. Любов і Віктор виявилися уродженцями одного міста – Єнакієвого. За час перебування при владі коханця його фаворитка обзавелася власним бізнесом у Києві. Тепер ним опікуються Ірина Табула, Олена Галіней та Катерина Іщенко.

Діюча директорка елітного спа-салону на Оболонській набережній твердить, що від старого власника залишилася тільки вивіска, яка була зроблена красиво, тож її не схотіли прибирати. Полежай там називають не власником, а орендарем приміщення. Так само, як і теперішній керівник спа-салону Ірина Табула з міста Торез.

За її словами, володіє нерухомістю підриємство “Творча майстерня “Престиж””, яке належить київському забудовнику. Адміністрація “Престижу” ТСН повідомила, що Полежай прийшла до них 2012 року й орендувала спа-зону за майже 2000 доларів щомісяця. Договір було скасовано вже після подій Майдану.

“Будинок Януковича” на Подолі, де в Полежай досі зареєстрований благодійний фонд “Дорога майбутнього”, за чутками, був місцем реєстрації відомої фірми Януковича “Тантеліт”.

Щоправда, доказів цьому слідчі не знайшли, тож, узимку 2015 року будинок перейшов у руки земляка Януковича з Єнакієвого – Яшара Ходжаєва. Кілька місяців тому той продав нерухомість донетчанці Катерині Іщенко.

“Для нас він був цікавий, як інвестиційний актив, на якому можна заробити. Про те, що це будинок Януковича, ми не знали”, – переконує вона та додає, що заплатила за угоду кілька десятків мільйонів гривень. Нині один із поверхів у неї орендують юристи за 100 тисяч гривень щомісяця.

Санаторій “Славутич” за годину їзди від Києва – ще одна власність Полежай. У сосновому лісі білявка збудувала сучасну базу відпочинку та оформила договір оренди на 49 років на партнерку Клименко. Та також не живе в Україні вже третій рік поспіль, але залишається орендарем приміщення, куди продовжують продавати дитячі путівки на літо по 8800 гривень. Директорка санаторію Олена Галіней, теж родом із Донеччини, Вугледара, за місяць звернень ТСН на звязок так і не вийшла. Своєю чергою, директор інституту, якому ще рік тому повернули державний санаторій, заявляє, що для нього загадка, хто там господарює. Незважаючи на те, що прокуратура відсудила санаторій у Полежай, суд зобоязав виплатити їй 17 млн гривень за ремонт – і вже рік, як ця ухвала не виконується. Пояснити ж, чому держава не змагається за активи співмешканки Януковича, в ГПУ не змогли – запит ТСН залишається без відповіді вже місяць.

Раніше повідомлялося, президент-утікач Віктор Янукович визнав, що покинув свою дружину Людмилу і живе у цивільному шлюбі з сестрою своєї кухарки Любов’ю Полежай. Подружжя Януковичів розпалося після 45 років шлюбу та народження двох синів. За неофіційними даними, Людмила Янукович виїхала до Криму і живе там сама, намагаючись більше не потрапляти до об’єктивів преси. Її молодший син Віктор загинув і похований там само – на окупованому півострові. Чи підтримує з нею стосунки старший Олександр – невідомо. Любов Полежай залишається з Януковичем у російському вигнанні.

У ЗМІ З’ЯВИЛИСЯ ФОТО ЙМОВІРНОГО МАЄТКУ ЯНУКОВИЧА В СОЧІ

[metaslider id=6035]

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE