Politerno > Україна і світ > Головний парламентар Чечні приобіцяв депутату Мосійчуку “цинковий поїзд з оркестром” (Відео)

Головний парламентар Чечні приобіцяв депутату Мосійчуку “цинковий поїзд з оркестром” (Відео)

  • 28 Березня, 2017
  • 1336 Переглядів
  • 0

Головний парламентар Чечні Магомед Даудов пригрозив нардепу-радикалу Ігору Мосійчуку “цинковим поїздом”.

24 березня Ігор Мосійчук, виступаючи з трибуни Верховної Ради звернувся до українського уряду із закликом “підтримати чеченських повстанців”. Голова Чеченського парламенту Магомед Даудов відреагував погрозою, використавши метафору “цинковий поїзд з оркестром”.

Про це 27 березня Даудов написав у своєму Instagram.

“…Якщо пан Мосійчук хоче організувати “військовий похід” проти Росії та Чечні, то ми зустрінемо його з почестями”. Двох “добровольців” із такої “української братви”, які воювали на боці терористів, Кліха та Карпюка, ми вже запроторили на тривалі терміни”, – написав він.

“Упевнений, знайдемо теплі місця і для Мосійчука з його дружками. Ну, а в особливих випадках, якщо вони проявлять відому “наполегливість” у нас і цинковий поїзд передбачений. Безкоштовно відправимо, з оркестром. Але для початку, щоб охолодити “войовничий” душок зарвавшогося провокатора, ми, згідно із законодавством Росії, все ж таки звернемося в прокуратуру з проханням про відповідну оцінку таких висловлювань.

 

Дуже сподіваємося, що Мосійчук сповна відповість за образу пам’яті наших загиблих братів і “героїзацію” безжальних іділовскіх вбивць.”, – пригрозив Даудов.

Паралельно чеченський парламентар планує поскаржитися на Мосійчука до прокуратури РФ.

 

Нагадаємо, 24 березня в Чеченській Республіці відбувся військовий конфлікт між бійцями нацгвардії РФ та озброєною групою, під час якого 12 людей загинуло: шестеро військовослужбовців і шестеро бойовиків.

Відповідальність за цей напад взяло на себе терористичне угрупування “Ісламська держава”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE