Politerno > Україна і світ > “Перемир’я” на Донбасі: за сьогодні 20 обстрілів, 4 бійця поранені – штаб АТО

“Перемир’я” на Донбасі: за сьогодні 20 обстрілів, 4 бійця поранені – штаб АТО

  • 1 Квітня, 2017
  • 1030 Переглядів
  • 0

Зведення прес-центру АТО на 18.00 1 квітня 2017 року.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Ситуація в районі проведення АТО залишається контрольованою. Незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню з 00.00 1 квітня вздовж усієї лінії розмежування, російсько-окупаційні війська продовжують провокаційні обстріли позицій ЗС України. З початку доби противник 20 разів порушив режим «Тиші».

На Донецькому напрямку, вогнем з мінометів калібру 120мм та 82мм, а пізніше з озброєння БМП та стрілецької зброї ворог обстрілював опорні пункти поблизу Луганського. З гранатометів різних систем противник вів обстріл захисників Верхньоторецького, а з крупнокаліберних кулеметів – опорні пункти в районі Авдіївки. Зі стрілецької зброї ворог відкривав вогонь у районах населених пунктів Луганське, Авдіївка та Троїцьке. Поблизу Майорського, Авдіївки та Верхньоторецького активно діяли ворожі снайпери.

На Маріупольському напрямку також було неспокійно. З протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-терористичні підрозділи вели вогонь по захисниках Водяного. Зі стрілецької зброї обстрілювали морських піхотинців під Широкиним та Гнутовим.

На Луганщині ворог виявляв мінімальну активність, позиції у районі Станиці Луганської обстрілював ворожий снайпер.
Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримуються режиму «Тиші», вогонь у відповідь не відкривають.

Четверо українських захисників отримали поранення.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE