Politerno > Україна і світ > Україна і Канада підпишуть договір, який дозволить Київу купити канадську зброю

Україна і Канада підпишуть договір, який дозволить Київу купити канадську зброю

  • 2 Квітня, 2017
  • 1408 Переглядів
  • 0

За даними ЗМІ, з боку України документ планує підписати глава Міноборони країни Степан Полторак, який відвідає Канаду з візитом на наступному тижні.

Міноборони України і Канади на наступному тижні підпишуть угоду про співпрацю, спрямовану на відкриття Україні доступу до канадського ринку зброї, повідомив РИА Новости Украина з посиланням на представників оборонних відомств двох країн.

За даними співрозмовників агентства, з боку України документ планує підписати глава Міноборони країни Степан Полторак, який відвідає Канаду з візитом. При цьому видання відзначає, що “робота над остаточним варіантом угоди ще триває, але буде завершена вчасно”.

При цьому в публікації наголошується, що даний документ є міжвідомчою угодою, “яка необхідна для відкриття Україні доступу до канадського ринку зброї”. Раніше посол України в Канаді Андрій Шевченко заявив, що Канада поки не готова надати Україні летальну зброю, але розглядає можливість включення Києва в список Automatic Firearms Country Control List, що дозволяє експорт в країну канадського зброї.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE