Politerno > Україна і світ > Петро Порошенко підписав закон про ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі з Канадою

Петро Порошенко підписав закон про ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі з Канадою

  • 3 Квітня, 2017
  • 1548 Переглядів
  • 0

Президент України Петро Порошенко підписав закон про ратифікацію Угоди про створення зони вільної торгівлі між Україною та Канадою. Угоду було підписано в липні минулого року.

Президент України Петро Порошенко підписав закон “Про ратифікацію Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою”, прийнятий Верховною Радою 14 березня, інформує IPress.

У своєму коментарі до закону Порошенко заявив, що угода призведе до зростання українського експорту, зростання прямих іноземних інвестицій в Україну на рівні 36 млн доларів, створення нових робочих місць у будівництві, промисловості і торгівлі.

“Вітаю Україну та Канаду з новою сторінкою в історії відносин! Підписав закон про ратифікацію Угоди про вільну торгівлю між нашими країнами, – написав Порошенко у своєму Twitter.

“Це – також безмитний доступ на 98% товарних позицій на канадський ринок”, – додав президент. “По суті, йдеться про формування трикутника вільної торгівлі Україна – Канада – ЄС. Адже на завершальному етапі знаходиться формування зони вільної торгівлі Канада-ЄС”, – говорилося в заяві президента.

8 березня Сенат – верхня палата парламенту Канади – у другому читанні підтримав ратифікацію Угоди про зону вільної торгівлі з Україною.

Документ ще повинен бути схвалений у третьому читанні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE