Politerno > Україна і світ > Тарута рекомендує Главі НБУ сісти в тюрму – “там кілери не вбивають” (Відео)

Тарута рекомендує Главі НБУ сісти в тюрму – “там кілери не вбивають” (Відео)

  • 5 Квітня, 2017
  • 1274 Переглядів
  • 0

За словами позафракційного народного депутата Сергія Тарути, гроші, які дає Україні МВФ, не йдуть на розвиток економіки, а просто відмиваються в Національному банку.

Транші, які Міжнародний валютний фонд (МВФ) надає Україні, не допомогли стабілізувати курс гривні, у чому є вина глави Нацбанку Валерія Гонтаревої, заявив позафракційний народний депутат Сергій Тарута, повідомили РИА Новости.

“Це вина Гонтаревої, її команди і Порошенко, який її призначав і намагається тримати до сьогоднішнього дня. Гонтарева виявилася в пастці. Вона вже кілька разів просилася піти з посади глави НБУ, але президент її не відпускає.

 

 

Адже якщо відпустить, далі ії чекає НАБУ, вона почне все розповідати. І як же тоді Петро Олексійович не потрапить в теж  саме Бюро? Тому для неї найкращий сценарій – опинитися у в’язниці. там безпечніше, там кілери не вбивають. для цього потрібно забрати у неї паспорт, щоб вона не втекла” , – заявив Тарута в ефірі телеканалу NewsOne.

При цьому він зазначив, що єдиною країною, яка могла б прийняти Гонтареву, є Російська Федерація, адже глава НБУ тривалий час працювала саме на російські банки. “Чим швидше ми відберемо у Гонтаревої паспорт і закриємо виїзд, тим краще ми розберемося з конкретною корупцією.

 

 

Щоб не було як з командою Януковича, коли всі втекли, а тепер ми робимо заочне засудження”, – підсумував Тарута.

МВФ у понеділок, 3 квітня, схвалив виділення Україні чергового траншу на 1 мільярд доларів в рамках програми фінансової допомоги.

Рішення МВФ було прийнято, незважаючи на те, що днем ​​раніше озвучувалася теза, що керівництво Національного банку України перевіряють на причетність до розтрати коштів, виділених на рефінансування комерційних банків.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE