Politerno > Україна і світ > В Ужгороді спалили Mercedes-Benz полковника поліції, – ЗМІ

В Ужгороді спалили Mercedes-Benz полковника поліції, – ЗМІ

  • 5 Квітня, 2017
  • 1240 Переглядів
  • 0

 

В Ужгороді невідомі підпалили автомобіль Mercedes-Benz полковника поліції, оперативника Управління захисту економіки.

Про це повідомило видання Mukachevo.net з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Водночас, офіційної інформації про пожежу наразі обмаль. Рятувальники і поліція заявили лишень, що повідомлення про пожежу на вулиці Можайській надійшло о 18:09, а вже о 18:26 пожежу локалізували.

Чи був це підпал, наразі не повідомляється. Утім, якщо зважити на те, що власником авто Mercedes-Benz ML є оперативник Управління захисту економіки (офіційно авто зареєстровано на жінку, дружину правоохоронця), і авто зайнялося під кінець робочого дня під самісіньким відділком кіберполіції, і власне займання виникло у моторному відсіку авто і дуже швидко поширювалося на решту авто, то висновок напрошується сам по собі.

Але звісно дочекаємося висновків експертів.

Водночас, джерела у правоохоронних органах наполягають, що йдеться не просто про підпал, а про показовий підпал і спробу залякування, адже згаданий полковник поліції веде справу щодо масштабного виробництва “лівої” горілки на Західній Україні, включно із Закарпаття. Зокрема, буквально тиждень тому було проведено 25 обшуків у цій справі у 2-х областях.

Згодом, поліція офіційно прокоментувала пожежу і заявила, що  вони відкрили кримінальне провадження за ч.2 статті 194, умисне пошкодження майна шляхом підпалу.

Нагадаємо, в ніч на п’ятницю невідомі спалили автомобіль депутата Вінницької міської ради від партії “Свобода” Дмитра Уманця.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE