Politerno > Україна і світ > Створено громадську раду при НАЗК

Створено громадську раду при НАЗК

  • 6 Квітня, 2017
  • 1322 Переглядів
  • 0

Кабінет Міністрів створив громадську раду при Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) і затвердив її склад з 15 осіб.

Про це повідомляють на сайті НАЗК.

До складу Ради увійшли представник громадської організації “Муніципальна ліга Києва” Павло Аніськович, представник Запорізького обласного громадсько-політичного об’єднання “Українська справа” Тетяна Біловол, Віктор Бобиренко з Бюро аналізу політики, член Спілки громадських організацій України “Народна Рада” Вадим Воробйов , від “Новітнього суспільства” Костянтин Гусєв, від Громадського люстраційного комітету Олександра Дрік, від Народного контролю і захисту Костянтин Єзерський, від Центру ЮЕЙ Остап Кучма, “Шевченківський РУХ” представив Гліб Рижов, Інститут аналітики і адвокації – Юрій Ромашко, Центр політичних студій в Івано-Франківській області – Віталій Світлик, Центр громадського моніторингу та досліджень – Мирослав Сімка, Чернігівську обласну громадську організацію “Центр політичних студій та аналітики” – Сергій Старченко, Силу народного контролю – ЧОП – Лариса Ступак, Центр політичних студій та аналітики “Ейдос” – Віктор Таран.

Нагадаємо, Антикорупційний комітет Верховної Ради має намір 21 квітня заслухати звіт про роботу Національного агентства з запобіганню корупції та розглянути зміни в антикорупційному законодавстві в частині, що стосується Агентства.

Після цього Міністерство юстиції розпочало розробку законопроекту, який дозволить звільнити членів НАЗК. Мін’юст обіцяє оприлюднити свої пропозиції найближчим часом, а законопроект обговорять із громадянським суспільством.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE