Politerno > Україна і світ > У СК РФ заявили про затримання восьми причетних до вибуху в Петербурзі

У СК РФ заявили про затримання восьми причетних до вибуху в Петербурзі

  • 6 Квітня, 2017
  • 1496 Переглядів
  • 0

У справі про теракт в метро Санкт-Петербурга затримано вісім осіб.

Як повідомляє УНІАН, про це йдеться в повідомленні на сайті Слідчого комітету РФ.

«За результатами проведеного комплексу слідчих дій і оперативно-розшукових заходів спільно з ФСБ Росії і МВС Росії сьогодні, 6 квітня, затримано 6 осіб в Санкт-Петербурзі і 2 людини в Москві, причетних до теракту», – повідомляє СК РФ.

Так, затримано Сейфулла Хакімова, Ібрагибжона Єрматова, Дилмурода Муідінова, Бахрама Ергашева, Азамжона Махмудова, Махамадюсуфа Мирзаалімова, Шохіста Карімова і Содік Ортикова.

«У місцях проживання названих осіб вилучено вибуховий пристрій, ідентичний виявленому на станції «Площа Повстання» санкт-петербурзького метрополітену, вогнепальну зброю та боєприпаси. Найближчим часом планується звернення до суду з клопотанням про обрання підозрюваним запобіжного заходу», – зазначили в російському Слідкомі, додавши, що розслідування триває.

Як повідомлялось, в Санкт-Петербурзі 3 квітня під час відправлення поїзда метро зі станції «Сінна площа» в напрямку станції «Технологічний інститут» стався вибух. Потужність вибухового пристрою оцінили в 200-300 г в тротиловому еквіваленті. Загинули 14 людей.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE