Politerno > Тернопільщина > Богомол про ділянку для Гаврилюка: Це нагадує бізнес, а не отримання земельної ділянки учасником АТО

Богомол про ділянку для Гаврилюка: Це нагадує бізнес, а не отримання земельної ділянки учасником АТО

  • 12 Квітня, 2017
  • 1617 Переглядів
  • 0

Навколо начальника поліції Тернополя Сергія Гаврилюка вже не один місяць вирують пристрасті. Під час засідання сесії Тернопільської міськради 4 березня серед багатьох земельних питань розглядалось рішення про затвердження проекту землеустрою щодо відведення йому земельної ділянки площею 0,0641 га за адресою пров. Галицький.

Поруч з цією ділянкою знаходиться будинок, в якому проживає одразу чотири сім’ї. Свого часу їм відмовили у наданні цієї ділянки, обґрунтувавши рішення розташуванням її у «червоній» зоні. Натомість для головного поліцейського міста, вочевидь, таких обмежень не існує. Щоправда, рішенню щодо отримання цієї ділянки не вистачило 6 голосів депутатів міськради.

Тернополяни, що живуть поряд з ділянкою обурюються – мовляв, деякі депутати дуже активно “проштовхували” це рішення. Люди у розпачі – вже не знають, де шукати правди, якщо і депутати, і правоохоронці заодно і допомагають одні одним вирішувати “свої питання”.

Ситуація довкола ділянки для Гаврилюка швидко набула розголосу.

Як повідомляє “Погляд”, під час прес-конференції в обласному управлінні поліції Олександр Богомол прокоментував цю ситуацію.

“Сергій Гаврилюк звернувся із проханням про отримання земельної ділянки півтори року тому, коли ще був начальником відділу поліції у Бучачі, – зазначив Богомол.- Я не виключаю, що хтось йому міг підказати, помогти, сказати, де що є. Не виключаю, що там присутні і інші інтереси”.

Керівник поліції Тернопільщини зізнається не мав би права втручатися в цю ситуацію, але все ж втрутився. Вочевидь, одною з причин став розголос і публікації у ЗМІ.

“Після останнього скандалу я йому порекомендував відмовитися від цієї ділянки,- зазначив Олександр Богомол.- Оскільки мені це нагадує бізнес, а не отримання земельної ділянки учасником АТО. Він сказав, що так і зробить. Я подивлюся, чи він дотримає слова”.

Тож тепер справа за Сергієм Гаврилюком – для нього це справжній іспит і перевірка на порядність.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE