Politerno > Тернопільщина > Чи оселиться начальник поліції Тернополя в “червоній” зоні?

Чи оселиться начальник поліції Тернополя в “червоній” зоні?

  • 11 Квітня, 2017
  • 1740 Переглядів
  • 0

4 березня, під час засідання сесії Тернопільської міськради, серед багатьох земельних питань розглядалось рішення про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0641 га за адресою пров. Галицький начальнику поліції Тернополя Сергію Гаврилюку.

Поруч з ділянкою, яку просить Сергій Гаврилюк, знаходиться будинок, в якому проживає одразу чотири сім’ї. Свого часу їм відмовили у наданні цієї ділянки, обгрунтувавши рішення розташуванням її у так-званій “червоній” зоні.

Отож, для начальника поліції “червоних” зон не існує?

“Та нещасна халупка то єдина моя власність. Я родилась в тій хаті, виросла і вона дісталась мені у спадок від батьків. Мій чоловік є учасником бойових дій АТО і зараз перебуває на службі на Сході. Він ще не одержував ніяких земельних ділянок. У мене опускаються руки”, – обурюється на своїй сторінці у Facebook мешканка сусіднього будинку Тетяна Любянецька.

За словами тернополянки, вона особисто була присутня на сесії міської ради та помітила, як рішення по ділянці для правоохоронця “проштовхували” окремі депутати.

“Я весь день була в міській раді коли була сесія і побачила на свої очі як одні депутати наказували іншим голосувати. Це страшно!”, – пише пані Тетяна.

В кінцевому результаті, рішення не набрало необхідно кількості голосів депутатів. Лише 6 голосів не вистачило для того, щоб пан Гаврилюк все ж отримав бажаний клаптик землі.

“Влада і ті, хто на стороні пана Гаврилюка! Якщо ви нам не допомагаєте, то хоч не створюйте в житті нових проблем!” – емоційно підсумувала жінка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE