Politerno > Україна і світ > Гройсман обіцяє скасування оподатковування виплат пенсіонерам, які працюють, з 1 жовтня

Гройсман обіцяє скасування оподатковування виплат пенсіонерам, які працюють, з 1 жовтня

  • 11 Квітня, 2017
  • 1398 Переглядів
  • 0

Кабінет міністрів України запропонує Верховній Раді скасувати оподаткування пенсій для пенсіонерів, які працюють, з 1 жовтня поточного року.

Про це заявив у вівторок прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на прес-конференції за підсумками року діяльності уряду.

Проведення підготовленої Урядом пенсійної реформи дозволить збільшити пенсії для значної кількості українських пенсіонерів вже з 1 жовтня, заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час великої прес-конференції “Рік Уряду”.

“Пенсійна реформа, яку Уряд буде пропонувати спільно з коаліцією, повинна дати три позиції.

Ми повинні перше: побудувати справедливу систему.

Друге: в середньостроковій перспективі, а я хочу, щоб уже в 2024 року ми б вийшли і сказали, що дефіцит бюджету Пенсійного фонду становить нуль або прагне до нуля.

І третя позиція – це реформа, яка повинна підняти пенсії українським пенсіонерам”, – сказав Глава Уряду.

Він підкреслив, що в разі прийняття урядових ініціатив, за попередніми розрахунками Уряду, мінімум 5,6 млн пенсіонерів отримають підвищення пенсій від 200 до більш ніж 1000 грн.

“Крім того, з 1 жовтня ми запропонуємо скасувати оподаткування пенсій”, – сказав Глава Уряду. Він додав, що підвищення пенсій відбудеться за рахунок заходів, який передбачає реформа.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE