Politerno > Україна і світ > Укргазбанк почав видавати безвідсоткові кредити на купівлю електромобілів

Укргазбанк почав видавати безвідсоткові кредити на купівлю електромобілів

  • 14 Квітня, 2017
  • 1586 Переглядів
  • 0

Укргазбанк спільно з компаніями Oxygen Group та ULF Finance почали видавати безвідсоткові кредити на купівлю електромобілів. Про це повідомляє прес-служба Укргазбанку.

Про це повідомляє ЕП.

Кредитною програмою банку передбачена мінімальна процентна ставка у розмірі 0,001% річних строком до 4 років при власному внеску від 40% від вартості авто.
За підрахунками банку, якщо власний внесок на електромобіль складатиме половину його вартості, то щомісячні платежі для погашення кредиту дорівнюватимуть витратам на пальне для звичайного автомобіля.

Зокрема, найпопулярніший в Україні електрокар Nissan LEAF коштує від 400 тисяч гривень. Сплативши перший внесок у розмірі 240 тисяч гривень, покупець сплачуватиме лише 111 грн щодня протягом чотирьох років.

Крім того, за словами прес-служби банку, під час першого року використання електрокара компанія “Оксіжен груп” надає безкоштовний доступ до своєї мережі зарядних станцій.

Як відомо, Укргазбанк почав надавати фізичним особам кредити на купівлю і встановлення “домашніх” сонячних електростанцій, сонячних колекторів та теплових насосів під 0,01% річних.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE