Politerno > Тернопільщина > Володимиру Стаюрі посмертно присвоєно звання “Почесного громадянина Тернополя”

Володимиру Стаюрі посмертно присвоєно звання “Почесного громадянина Тернополя”

  • 28 Серпня, 2017
  • 1615 Переглядів
  • 0

В напівтемній сесійні залі у міськраді сьогодні, 28 серпня, не було чути гучних заяв, розмов, дискусій чи сварок, а панував сум. Єдине світло в залі ради – свічка на столі Володимира Стаюри, яка стояла поряд з фото загиблого депутата. Неочікувана смерть депутата Стаюри зворушила та об’єднала депутатів міської ради.

На позачерговому засіданні сесії міської ради, яке скликав міський голова, депутати розглянули лише одне питання – присвоєння Володимиру Стаюрі посмертно звання “Почесного громадянина Тернополя”.

– Володимир був людиною світлою і доброю, нічого поганого нікому не чинив, – зауважує Сергій Надал. – Володимир завжди у всьому був першим. Але так долею склалося, що він пішов у вічність. Тому я дякую вам, що підтримали пропозицію присвоєння Володимиру звання почесного громадянина Тернополя. Дай Бог, щоб такої біди більше не трапилося ні з ким. Давайте будемо більше себе цінувати, ми часто за такі дрібниці сваримося, а коли трапляється трагедія, тоді до нас приходить усвідомлення, що такі сварки нічого не варті.

Депутати голосували без карток, піднявши руки, одноголосно. До слова, цього дня на позачерговій сесії були практично усі депутати від усіх фракцій. Був навіть депутат з “Народного контролю” Роман Ляхович, який пропустив практично усі засідання сесії міськради.

– Дійсно прикро, оскільки пішла з життя людина, яка об’єднувала і не розділяла, – наголошує секретар міськради Віктор Шумада. – Володимир завжди хотів знайти порозуміння і вів діалог у тих складних ситуаціях, які у нас виникали останнім часом. Присвоєти йому це звання, напевне найменше, що ми сьогодні можемо зробити для Володимира, для його сім’ї та родини. Сини будуть ним гордитися. Тому дякую усім, що так оперптивно зібралися, і одноголосно прийняли це рішення.

Джерело: 20 хвилин

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE