Politerno > Україна і світ > Мартиненко ночуватиме в СІЗО (доповнено)

Мартиненко ночуватиме в СІЗО (доповнено)

  • 20 Квітня, 2017
  • 1559 Переглядів
  • 0

Слідчі Національного антикорупційного бюро України вручили повідомлення про підозру екс-нардепу з фракції “Народний фронт” Миколі Мартиненку.

Як повідомив 112 канал, Микола Мартиненко досі перебуває в офісі НАБУ.

“За інформацією від його адвокатів, підозру йому вручили. Після цього він відразу поїде в СІЗО. Адвокати припускають, що вже завтра відбудеться суд, на якому для нього оберуть запобіжний захід”, – повідомив кореспондент каналу.

Як повідомила згодом на брифінгу начальник відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ НАБУ Оксана Митницька, Мартиненко, як і всі підозрювані, до судового засідання щодо обрання запобіжного заходу буде перебувати в слідчому ізоляторі.

“Власне про підозру повідомлено (Миколі Мартиненку). Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу, відповідне клопотання буде подано до суду вже вранці”, – заявила Митницька.

В якому саме СІЗО буде перебувати колишній народний депутат, Митницька не уточнила, пославшись на таємницю слідства.

Митницька зазначила, що запобіжний захід Мартиненку обиратиме Солом’янський районний суд міста Києва.

Як повідомлялося, колишній народний депутат України з фракції “Народний фронт” Микола Мартиненко в четвер був доставлений в Національне антикорупційне бюро для проведення процесуальних та слідчих дій.

Згодом очільник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що екс-нардепа Миколу Мартиненка затримали за підозрою у розтраті грошей держпідприємства “СхідГЗК”. Мова йде про суму в 17,28 млн. дол. США.

В той же час, “Народний фронт” виступив з заявою, в котрій йдеться, що затримання екс-нардепа Миколи Мартиненка є ознакою вибіркового правосуддя та політично мотивованих дій антикорупційних органів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE