Politerno > Україна і світ > Суд постановив повернути паспорт екс-главі ДФС Насірову

Суд постановив повернути паспорт екс-главі ДФС Насірову

  • 20 Квітня, 2017
  • 1535 Переглядів
  • 0

Апеляційний суд Києва частково скасував арешт на майно Романа Насірова, відстороненого голови Державної фіскальної служби України.

19 квітня своїм рішенням суд постановив повернути екс-главі ДФС український паспорт, закордонний паспорт, дипломатичний паспорт та інші документи, повідомляє “УП“.

Юрист Центру протидії корупції Андрій Савін уточнив, що закордонний і дипломатичний паспорти Насіров забрати не зможе, оскільки існує й інше рішення суду – про запобіжні заходи. Паспорти повинні залишитися на зберіганні в НАБУ.

Суд відмовився знімати арешт з валюти, золота і декількох елітних годинників, які були вилучені під час обшуку вдома у голови ДФС.

Сам Насіров на судове засідання не прийшов, довіривши представляти свої інтереси адвокатам.

Нагадаємо, 2 березня детективи НАБУ вручили підозру Роману Насірову. Чиновника звинувачують в “зловживанні владою або службовим становищем”, в результаті чого державному бюджету були завдані збитки в розмірі понад 2 млрд грн.

Суд, вибираючи запобіжний захід Насірова, передбачив можливість внесення застави. Необхідну суму в 100 млн. грн внесли чоловіка і тесть чиновника. У той же день Насіров залишив СІЗО.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE